Eerste schooldag

De eerste schooldag…

Van harte proficiat met de aankomst van jullie nieuwe pup!

Wij wensen jullie een mooie en leuke samenwerking toe en hopen jullie hierbij te mogen begeleiden. Na een eerste kennismaking kunnen jullie deelnemen aan een proefles. Onze school is een kleine beloningsgerichte school waar we groepslessen aanbieden in kleine groepjes. Op die manier kiezen we ervoor kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze leden.

Heeft u nog geen puppy? Kom ook dan gerust langs, we geven graag informatie wat betreft de werking van onze club.

Ons informatiemoment organiseren wij iedere woensdag en zaterdag voor aanvang van de puppylessen. Op zaterdag om 13u40 en op woensdag om 18u40.

EersteSchooldag

Van zodra de dierenarts het akkoord heeft gegeven aangaande de inentingen, kunnen jullie
deelnemen aan de lessen.

Het dierenarts/inschrijvingsformulier kan je hier downloaden. Gelieve beide documenten ingevuld en ondertekend mee te brengen bij inschrijving.

Het inschrijvingstarief bedraagt 85€ voor het eerste lid, 75€ voor een tweede gezinslid. De prijs geldt dus per geleider, niet per hond.

Onze hondenschool werkt op een beloningsgerichte manier waarbij de beloning dus bijzonder belangrijk is.  Om de kracht van onze beloning optimaal te benutten, raden we iedereen aan de hond geen eten aan te bieden voor de les. Vergeet dus zeker niet om hapklare beloningen mee te brengen. Ook een leuk speeltje, een gewone halsband en leiband zijn onontbeerlijk.

Tot slot zijn jullie goede humeur en liefdevolle geduld een belangrijke troef in het opleiden en werken aan de optimale relatie tussen baas en hond!

Hopelijk tot gauw op ons terrein!