Kalender

 • Winter Cosy Night

  Zaterdag 28 januari 2017 om 19u30 is het opnieuw Winter Cosy Night. Kom langs en geniet ondanks de koude buiten van de gezellige warmte binnen. Met een hapje en een drankje bij de hand maken we er een leuke start van het nieuwe jaar van!

 • Versele-Laga infoavond

  Op woensdag 15 februari geeft Versele-Laga na de les een infoavond over voeding. Inschrijving is verplicht!

 • Algemene ledenvergadering

  Woensdag 12 april 2017 is er om 20u15 de Algemene ledenvergadering. Groepen 1, 2, 3-4 krijgen die avond uitzonderlijk les om 19u30! Voor de beginners zal er die avond geen les zijn! Bij de pups blijft alles bij het oude.

 • Klusjesweekend

  In het weekend van 20 en 21 mei 2017 plannen we naar jaarlijkse gewoonte ons Klusjesweekend. Het Klusjesweekend is één van de belangrijkste en tevens meest noodzakelijke activiteiten van onze club. Vorig jaar hebben we heel wat verwezenlijkt met een mooi team van leden en lesgevers... Ook dit jaar hopen we opnieuw de nodige helpende handen te vinden. Misschien zijn de jouwe al aan het kriebelen?

 • Funday & BBQ!

  Zaterdag 1 juli 2017 is er opnieuw onze Funday. Iedereen is van harte welkom en kan er samen met de hond deelnemen aan verschillende leuke activiteiten. Een echte aanrader! Voor de eigen leden is er 's avonds ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan onze barbecue!

 • Warme Beenhesp Avond

  Naar jaarlijkse traditie kan je opnieuw je voetjes onder tafel komen schuiven op onze Warme Beenhesp Avond. Zaterdag 2 september 2017 om 19u30 is het zover. Kom langs, er is genoeg voor iedereen!

 • Zeewandeling

  Zondag 17 september 2017 trekken we opnieuw naar onze Belgische kust voor een aangename zeewandeling met alle baasjes en honden van de club. De ideale activiteit voor iedereen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! OPGELET: op zaterdag 16 september 2017, de dag vooraf, is er geen les!!!

 • Opleiding instructeurs

  Op zaterdag 30 september zal er uitzonderlijk GEEN les zijn. Die dag is het aan onze instructeurs om zelf opleiding te volgen. Wij hopen vele nieuwe inzichten te krijgen en jullie op die manier nog beter te kunnen helpen bij het trainen van jullie trouwe viervoeter!

 • Halloween wandeling!

  Vrijdag 20 oktober 2017 is er onze Halloweenwandeling. Verkleed je en kom mee spoken langsheen het meest mysterieuze pad in de wijde omtrek. Of heb je misschien schrik...? Om organisatorische redenen zal er de volgende dag, zaterdag 21 oktober 2017, geen les zijn.  

 • Kerstdrink

  Vrijdag 22 december 2017 gaan we helemaal op in de kerstsfeer. Kan jij ook zo genieten van de eindejaarssfeer? Spring dan even binnen om 20u en geniet mee van een glaasje glühwein of warme chocolademelk!

 • Geen les op zaterdag tijdens eindejaarsperiode

  Tijdens de eindejaarsperiode zullen de lessen op zaterdag 23 en 30 december 2017 niet doorgaan. Geniet van een fijne kerst met familie, vrienden en je trouwe viervoeter(s). We wensen iedereen bij deze alvast een voorspoedig 2018!

Een handig overzicht van alle activiteiten dit jaar vind je hier: PDF  Overzicht.pdf  (93KB)

Opgelet! Bij sommige activiteiten is er geen les. Gelieve dus regelmatig onze agenda te raadplegen.